top of page
HOME
DSC_3937 (3).jpg

Hoe het werkt

Ik ben nu al een jaartje bezig met mijn bedrijf en wat een jaar. Ik heb nu al net iets meer dan 100 diners mogen verzorgen en allemaal waren ze een succes! Naast diners aan huis verzorg ik ook barbecues, bruiloften en caterings tot 50 personen. Zie de foto’s van alle mooie evenementen die ik tot nu toe heb mogen verzorgen!

 

Het werkt zo: Ik kom bij u langs om het menu en alle mogelijkheden te bespreken om zo de perfecte avond voor u uit te stippelen. Bij een privé diner kunt u kiezen uit een 3,4 of 5 gangen menu met eventueel nog een amuse en mijn specialiteit voor bij de koffie. Mijn specialiteit en amuse is bij ieder menu inbegrepen. Bij grotere partijen kunt u ook gaan voor een mooi 8 of zelfs 9 gangen walking dinner! Voor grotere caterings neem ik graag contact met u op om het helemaal naar uw wens te verzorgen. Alles is mogelijk!

 

Daarbij heb ik naast koken ook een enorme passie voor wijn. Een uitstekende bijpassende wijn is naar mijn mening onmisbaar voor een goed diner, daarom vertel ik daar graag over bij het eten. U kunt zelf beslissen of u het wijnarrangement erbij wilt nemen of niet. Ik kies zelf de wijnen bij de gerechten uit maar ik sta altijd open voor uw inbreng.

Ik zorg voor de complete avond uit maar dan thuis. Ik creëer een menu afgesteld op uw wensen, doe de boodschappen, kook en ruim alles weer netjes op. Ik schenk de wijnen, maak eventueel de cocktails zelf en vertel graag alles wat ik weet over mijn passie voor eten en lekker drinken.

 

Hoge kwaliteit wijnen en de mooiste ingrediënten staan voor mij bovenaan. Ik hou van koken en dat deel ik maar al te graag. Bent u benieuwd of ik u van dienst kan zijn? Ik ben bereikbaar via telefoon, Whats-app, e-mail, Instagram en Facebook!

 

Hoe het werkt
DSC_3918 (1).jpg

Persoonlijk

menu

U kiest uw favoriete ingrediënten, ik maak een origineel menu voor een bijzondere avond

Informeer voor de prijzen!

Wijnarrangement

Een range aan verschillende wijnen, op smaak gekozen voor uw avond

Informeer naar de prijzen van het Wijnarrangement!

Contact

Contact

Vertel me over uw gelegenheid en ik neem binnen 24 uur nog contact met u op!

Dank u! Ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

bottom of page